Hallon och vaniljcupcakes

Hallon och vaniljcupcakes:
1 ägg
1 dl strösocker
50 gram smält smör
1 dl mjöl
2 dl vetemjöl
0,5 tsk vaniljsocker
1 tsk bakpulver
50 g smör
en skvätt mjölk
cirka 2 dl florsocker
några droppar hallonessens eller 1 dl färska hallon
Sätt ugnen på 175 grader om du gör små och 200 grader om du gör stora cupcakes. Vispa ägg och socker vitt och fluffigt. Tillsätt mjölken och smält smöret. Blanda vetemjöl, bakpulver och vaniljsocker i en annan bunke. Vänd ner mjölblandingen i smeten och rör om försiktigt. Tillsätt smöret och häll upp smeten i formar. Sätt in i ugnen och ta ut igen efter cirka 15 minuter. Gör sedan frostingen. Vispa florsocker, lite mjölk och smör. Tillsätt hallonessens eller färska hallon och blanda. Fyll en spritspåse med krämen och spritsa på dina cupcakes när de har svalnat.Undertiden muffinsarna svalnar kan du göra hallonfrostingen.Vispa smör och mjölk krämigt. Tillsätt florsockret undertiden du blandar tills du fått en bra konsistens och frostingen är jämn. Tillsätt nu några droppar hallonessens eller de färska hallonen.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s